Més de 100 lectures recomanades en el marc l’activitat virtual #joproposo

La biblioteca posa fi a la iniciativa, amb un vídeo recopilatori, en homenatge a totes les persones participants

Per . Actualitzat el

La Biblioteca Pública Municipal de Salou finalitza avui divendres, 5 de juny, l’activitat virtual “#joproposo”, amb més de 100 lectures recomanades. La iniciativa tancarà amb un vídeo recopilatori, en homenatge a totes les persones que s’han sumat a participar i les que han seguit, de forma puntual, la recomanació a les xarxes, a més d’una darrera recomanació sorpresa, per part de la Biblioteca.

En total, s’han publicat 53 vídeos de petits i grans que enviaven les seves recomanacions literàries, amb el hashtag #joproposo. La Biblioteca els penjava als seus perfils de les xarxes socials de dilluns a divendres, a les 16 h.

El regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha agraït, en nom de l’Ajuntament i de tot l’equip de la Biblioteca, “la molt bona acollida que ha tingut la iniciativa entre la ciutadania, la qual ens ha obert les portes de les seves llars, regalant-nos la seva passió per la literatura, en aquests temps difícils que vivim”.

La Biblioteca va haver de tancar les seves portes al públic amb motiu de l’estat d’alarma, i, per això, va decidir posar en marxa aquesta activitat, entre d’altres, per tal que els lectors i lectores del municipi se sentissin més a prop de l’entitat.

Cal recordar que la iniciativa ha consistit en gravar un vídeo breu on s’indicava el llibre que s’estava llegint o un títol que hagués impressionat i es volgués compartir, tot explicant els motius pels quals es recomanava.