Un centenar de famílies i empreses han sol.licitat acollir-se a les ajudes municipals

S’han reservat per aquestes subvencions 100.000 euros

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de l’Arboç informa que un cop esgotat el període per presentar les sol.licituds d’ajuda, s’han realitzat 74 sol.licituds d’ajuda per a famílies i 23 sol.licituds d’ajuda per a emrpeses del municipi.

 

Recordem que l’Ajuntament de l’Arboç va aprovar per unanimitat en el Ple ordinari del passat 30 d’abril de 2020 mobilitzar 250.000€ del pressupost municipal per a lluitar contra la crisi sanitària i econòmica provocada per la Covid-19.

 

Pel que fa a les ajudes per a les famílies, l’Ajuntament de l’Arboç subvencionarà  amb un màxim de 240€ a les famílies que hagin patit un erto, un acomiadament o un cessament d’activitat provocat pels els efectes del covid19. Les quanties que podran rebre cada família dependrà de cada situació familiar amb un topall de 240€. Referent a les ajudes per a autònoms, micro i petites empreses de fins a 15 treballadors amb el domicili o centre de treball a l’Arboç, la quantia de l’ajuda ascendirà a 400€ per a les activitats que es desenvolupin en un local en règim de lloguer i a 300€ per a la resta, sempre que les despeses objecte de subvenció arribin a aquesta quantitat.

 

Amb aquesta subvenció, l’Ajuntament vol complementar les subvencions i ajudes de les administracions de la Generalitat i l’Estat. En aquests moments, tècnics de l’Ajuntament estan validant la documentació requerida i en els propers dies s’informarà als interessats si ha estat acceptada.