Entitats independentistes aporten 5.620 euros a l’Hospital Joan XXIII

Per . Actualitzat el

La pandèmia de la COVID-19 ha posat al límit els professionals sanitaris de Tarragona i de la resta de Catalunya.

Per aquest motiu, l’ANC Tarragona, Òmnium Cultural Tarragonès i la 3a Joventut per la República van posar en marxa, el passat mes de maig, una campanya solidària que tenia com a únic objectiu recaptar fons per comprar material sanitari per als professionals de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Aquest migdia, Òscar Hijosa, coordinador de l’ANC, Rosa Maria Codines, presidenta d’Òmnium Cultural Tarragonès i Lluís Jové, representant de la 3a Joventut per la República han fet efectiu el pagament final de 5.620€. El total de diners recaptats ha servit per comprar material sanitari com ara guants i granotes.

La sanitat, sense cap mena de dubte, és una prioritat per les tres entitats. Per aquest motiu, hem volgut fer aquest reconeixement a la feina inmensa i incansable que han dut a terme tot el personal de l’Hospital Joan XXIII.