Desmantellen una plantació de marihuana a Comarruga

La policia ha detingut dues persones i hi ha trobat prop de 900 plantes

Per . Actualitzat el

La Guàrdia Civil i la Policia Local del Vendrell desmantellen una plantació de marihuana de l’interior d’un habitatge independent de Comarruga, on hi han trobat  871 plantes de cànnabis sàtiva i nombrosos estris per al seu cultiu. Han detingut els responsables de la plantació als quals se’ls imputen els delictes de tràfic de drogues i defraudació a la xarxa elèctrica.
La recerca es va iniciar quan la Guàrdia Civil i la Policia Local del Vendrell, van ser alertats de l’existència d’un habitatge unifamiliar de Comarruga on s’hauria establert una possible plantació de marihuana. Després de tenir coneixement d’aquests fets i a través de gestions pròpies de la recerca, es va poder esbrinar que l’habitatge llogat mesos enrere s’havia contractat per un període d’1 any realitzant-se el pagament en efectiu per endavant, fet que va induir a pensar que en la mateixa es podria realitzar algun tipus d’activitat il·legal.
Una vegada localitzada l’habitatge, els investigadors van constatar l’existència d’elements destinats al cultiu interior de marihuana, com ara un dipòsit d’aigua de grans dimensions i extractors d’aire, dels quals emanava una forta olor característica a marihuana.
Així durant el matí del dilluns es va establir un dispositiu policial conjunt de Guàrdia Civil i Policia Local, a fi d’explotar la informació reeixida en la recerca, quan va ser autoritzat per l’Autoritat Judicial l’entrada i registre de l’habitatge, una vegada a l’interior de la mateixa es van localitzar 871 plantes de marihuana, així com fertilitzants, ventiladors, focus, extractors i altres elements i eines destinades al cultiu interior de plantes de marihuana.
Els detinguts, 2 homes de 31 i 28 anys, de nacionalitat albanesa, se’ls imputa un presumpte delicte de tràfic de drogues (cultiu, elaboració i tràfic de substàncies estupefaents) i defraudació de fluid elèctric, aquests després de prestar declaració van ser posats a la disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell.