Crida ciutadana per fer un arxiu dels mesos de Covid-19

El Servei d’Arxiu Municipal se suma al projecte #Arxivemlacovid19

Per . Actualitzat el

El Centre d’Imatges de Tarragona / l’Arxiu s’ha sumat a la iniciativa impulsada per l’Associació d’Arxivers-Gestors Documentals de Catalunya per tal de recopilar fotografies i vídeos relacionats amb el dia a dia de convivència amb la covid-10. El projecte pretén documentar i publicar evidències documentals sobre els efectes socials de la COVID-19 de tot Catalunya. Tarragona s’hi suma i demana la col·laboració de tothom que estigui interessant, cedint al Centre d’Imatges de Tarragona / L’Arxiu els testimonis més rellevants de la seves experiències davant la situació que estem vivint i com la ciutat ha fet front a aquesta pandèmia. Aquest material, un cop revisat i classificat, es conservarà permanentment i quedarà recollit a la col·lecció “Arxivem la COVID-19 a Tarragona”.

Es recopilaran principalment fotografies i vídeos relacionats amb el confinament a casa, les activitats als balcons, l’aspecte dels carrers, les diferents xarxes i experiències solidàries que han sorgit com per exemple la fabricació i ús de materials de protecció, repartiment d’aliments, etc. I també totes aquelles mostres de solidaritat amb els diferents serveis essencials i no essencials i com aquests han desenvolupat la seva activitat laboral.

Per participar-hi només cal omplir un formulari i enviar les imatges. En el formulari caldrà contextualitzar bé la imatge, per tal que es pugui classificar i publicar el material. L’àmbit territorial dels documents ha de ser Tarragona i els seus barris, és a dir, el terme municipal de Tarragona, i han de ser de producció pròpia.

 

En enviar les imatges, els usuaris donen el consentiment al Centre d’Imatges de Tarragona / L’Arxiu de l’Ajuntament de Tarragona per al tractament de les dades de caràcter personal recollides en el formulari i es cedeixen els drets necessaris per a la publicació i tractament de les imatges.

 

Trobareu tota la informació i formulari a: https://www.tarragona.cat/patrimoni/fons-documentals/arxiu-municipal-tarragona/difusio/arxivem-la-covid-19-a-tarragona/view