Actualitzada la nova oferta formativa de la Taula de Formació del Baix Penedès

El nou mapa formatiu recull tota l’oferta formativa de la comarca en un mapa visual

Per . Actualitzat el

Ja es pot consultar la nova oferta formativa del Baix Penedès. Aquest passat mes de maig s’ha dut a terme l’actualització del Mapa Formatiu que recull tota l’oferta formativa de la comarca en un mapa de forma visual. En paraules de la Consellera comarcal d’ocupació, Maria Jesús Sequera que ha volgut destacar que: “S’ha aconseguit una coordinació amb tots els agents formadors de la comarca, i centralitzar aquesta informació al Mapa Formatiu. És una eina molt útil per a tothom que vulgui millorar la seva formació. Vull agrair la col·laboració de tots els centres formatius de la comarca que col·laboren en aquest projecte comarcal.”

El  Mapa Formatiu es pot consultar des de la pàgina web del Consell  Comarcal: http://www.ccbp.cat/index.php/mapa-formatiu-del-baix-penedes Aquest és un projecte del 2019 finançat pel Consell Comarcal del Baix Penedès, els ajuntaments de la comarca i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb el correu ocupacio@baixpenedes.cat  del  Consell Comarcal del Baix Penedès.