L’Ajuntament fa una crida a participar en el primer Pla Local per a la Igualtat de Gènere i LGTBI

Per . Actualitzat el

La Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra, junt amb l’Observatori Noctambul@s, està impulsant el primer Pla Local per a la Igualtat de Gènere i LGTBI de Torredembarra. Per aquest motiu, i donat que es tracta d’un procés participatiu, s’ha elaborat un senzill qüestionari (durada: 15 minuts) per tal de fer una diagnosi sobre la situació d’igualtat de gènere i de drets del col·lectiu LGTBI del municipi, així com per recollir les principals accions que poden formar part del Pla. Les respostes són anònimes i es tractaran amb absoluta confidencialitat.
El qüestionari s’adreça principalment a tècnics i tècniques dels diferents departaments de l’Ajuntament i a persones que formen part d’entitats socials del municipi, tot i que resta oberta a totes les persones de Torredembarra que vulguin participar-hi.
La data límit per omplir el qüestionari és el proper 15 de juny.