El termini per fer la preinscripció universitària serà del 23 de juny al 29 de juliol

La preinscripció s’haurà de formalitzar a través del portal d’accés a la universitat

Per . Actualitzat el

Els estudiants que vulguin accedir a un primer curs d’un estudi de grau a qualsevol de les set universitats públiques de Catalunya i a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-Ucc) podran formalitzar la preinscripció universitària a partir del 23 de juny. Com cada any, la preinscripció s’haurà de formalitzar a través del PORTAL D’ACCÉS A LA UNIVERSITAT. Enguany, el calendari de preinscripció s’ha endarrerit a conseqüència de la situació excepcional causada per la pandèmia de COVID19.

La preinscripció universitària és el procés que permet als estudiants triar les preferències d’estudi de qualsevol de les universitats públiques (Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Lleida, Universitat de Girona i Universitat Rovira i Virgili) i de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

El termini de preinscripció per al curs 2020-2021 estarà obert fins al 29 de juliol. Un cop feta la preinscripció, els estudiants podran fer canvis de preferències fins al mateix dia 29 de juliol. Dos dies abans, el 27 de juliol es publicaran els resultats de la convocatòria ordinària de la Prova d’Accés a la Universitat (PAU).

El 6 d’agost es publicaran els resultats de la primera assignació de places i el termini per fer la matrícula per a l’estudiantat assignat en primera preferència serà del 7 al 10 de setembre a les universitats públiques.

La publicació de la segona assignació de places serà el 18 de setembre i la matrícula corresponent s’haurà de fer del 21 al 23 de setembre.

Els estudiants poden trobar tota la informació sobre el procés de preinscripció (tràmits, terminis, vies d’accés, documentació necessària, procediment d’assignació de places o dates de matrícula, entre d’altres) a CANAL UNIVERSITATS.