L’Oficina Jove i l’Espai Jove Kesse reobriran en horari especial

Cada equipament obrirà dos dies a la setmana per atendre aquelles consultes que no es puguin resoldre en línia o per telèfon

Per . Actualitzat el

El proper divendres 5 de juny, l’Oficina Jove del Tarragonès, equipament d’informació i assessorament per a joves, gestionat conjuntament entre la l’Ajuntament de Tarragona, el Consell Comarcal del Tarragonès i la Generalitat de Catalunya, reobrirà parcialment les seves portes per tornar a atendre al públic.

Durant el mes de juny s’atendran consultes de manera presencial: els dimarts, dimecres i divendres de 10 a 12 h. Els dimarts s’atendran consultes al Servei de Salut de l’Oficina Jove, els dimecres, al Servei d’Informació General i els divendres els dos serveis estaran operatius. En paral·lel, també s’atendran consultes per telèfon de dimarts a divendres de 10 a 12h al 977 25 18 73.

Per altra banda, el dijous dia 11 de juny l’Espai Jove Kesse se suma també a l’atenció presencial. L’equipament obrirà els dimarts i dijous de 18 a 20 h només per a informar i inscriure’s a activitats d’estiu. També estarà actiu per atendre consultes el telèfon 977 29 62 51, de dimarts a divendres en el mateix horari .

Tot i la reobertura parcial dels serveis, tots els canals d’atenció en línia es seguiran mantenint actius i es recomana, en la mesura que sigui possible, fer arribar les consultes per aquests canals. Recordem que es pot contactar amb els equipaments juvenils per correu electrònic a tarragonajove@tarragona.cat i tarragones@oficinajove.cat, i també es poden fer arribar consultes a través de les xarxes socials @tarragonajove.