Minut de silenci com a mostra de dol i respecte a les víctimes

Per . Actualitzat el

Avui a les 12 del migdia, a la plaça de la Font, el Consistori de l’Ajuntament de Tarragona ha fet un minut de silenci com a mostra de dol, respecte i homenatge a les persones que han estat víctimes de la pandèmia Covid-19.

L’alcalde, Pau Ricomà, en una atenció als mitjans de comunicació ha manifestat que avui comencen els 10 dies de dol oficial per les víctimes del Coronavirus i també per mostrar el suport a les persones que han perdut familiars i d’altres que encara estan lluitant contra la malaltia. “El millor record que podem fer per a totes les persones que han perdut la vida i a tota la gent que ha tingut cura d’elles, com els sanitaris i molta d’altra gent, és no abaixar la guàrdia”. Ha recordat que recentment s’ha produït ja s’ha produït un rebrot al nostre país i que això pot passar a qualsevol lloc. “Per tant, el millor que podem fer en record de les víctimes i també per preservar als sanitaris que han viscut una situació d’un estrès de treball molt gran, és anar a poc a poc, recuperar el pols de la ciutat, però a la vegada, fer-ho amb responsabilitat, guardar les distàncies i pensant que anem bé, però que hem d’acabar de guanyar el coronavirus”.