L’Ajuntament engega una campanya perquè la ciutadania compri al comerç de proximitat

Han realitzat un vídeo on els protagonistes són els mateixos comerciants de Salou

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, ha llançat una campanya per tal que la ciutadania salouenca compri al comerç de proximitat, en aquesta etapa de la nova realitat en què es fa necessària, més que mai, la implicació i el compromís de tota la població.

La campanya té com a element estrella un vídeo de poc més de 2 minuts en què l’actriu salouenca Carmen Civera i la cantant Cassie Thompson posen veu i interpretació musical a unes imatges on es veu un Salou buit arran del confinament. Poc a poc, les imatges van cobrant vida fins que surten els comerciants preparats per tornar a atendre la clientela, amb il·lusió, actitud positiva i confiança en el futur.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, considera que “comercialment, Salou té molt de potencial, i, per això, volem ajudar els comerciants a desenvolupar les seves activitats comptant amb el compromís de la ciutadania; perquè consumeixin als establiments locals i contribueixin, d’aquesta manera, a reactivitar l’economia, tenint en compte que el comerç de proximitat aporta dos valors fonamentals: confiança i qualitat”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha explicat que “allò que es pretén, amb aquest vídeo, és conscienciar els salouencs i salouenques de la importància de consumir als comerços locals, per ajudar el nostre teixit, en un moment complicat, i perquè, a més, hi ha arguments de molt de pes per fer-ho, com ara la qualitat del producte i dels serveis que ofereixen”.

Cal dir que el vídeo s’ha viralitzat ràpidament i ha tingut molt bona acollida, despertant, en el comerç local, un sentiment d’orgull i de resiliència fonamentals per fer front a les circumstàncies actuals. L’han protagonitzat, íntegrament, ciutadans / es i treballadors / es salouencs.