Comencen les tasques d’extracció de sorra de la platja de la Paella

Es tracta de restaurar els efectes del temporal Glòria

Per . Actualitzat el

La Dirección general de Sostenibilidad de la Costa y del Mar del Ministerio para la Transición Ecológica ha iniciat avui les tasques d’extracció de sorra de la platja de la Paella de Torredembarra en el marc de les obres d’emergència aprovades per a la reparació dels danys causats pels temporals marítims, de vent i de pluges del mes de gener. Segons s’ha comunicat des del Servei de Costas de Tarragona, es retiraran al voltant de 5.000 metres cúbics de sorra de la platja de la Paella, en la zona més propera al port, i s’utilitzaran per a la restauració d’espais litorals afectats pel temporal Glòria, entre els quals s’hi troba la platja de Baix a Mar.