Engega una enquesta ciutadana per conèixer l’impacte de la crisi sanitària

Té caràcter digital i és completament anònima, estarà oberta de l’1 al 30 de juny

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de l’Arboç obrirà una enquesta ciutadana virtual per tal de conèixer l’impacte i les conseqüències de la crisi de la Covid-19 en la vida i la situació dels arbocencs i arbocenques. El qüestionari té un caràcter obert, i es pot trobar a la plataforma de participació ciutadana de l’Arboç arbocencopina.cat en català i castellà. Per participar-hi s’haurà d’introduir el número de DNI/NIE i l’any de naixement.

Amb aquesta enquesta, l’Ajuntament té per objectiu complementar tota la informació de què ja disposa sobre els efectes de la pandèmia en l’economia, la salut i la vida quotidiana dels arbocencs i arbocenques, posant un èmfasi especial en la detecció de les necessitats de la població quant a assessorament, formació, informació o suport de qualsevol tipus.

L’enquesta ciutadana estarà oberta fins al 30 de juny i vol ser  un canal més per tal que els veïns i veïnes de l’Arboç facin arribar propostes, idees i problemàtiques lligades a la situació d’emergència sanitària, sumant-se així a l’OAC, Serveis Socials i la resta de serveis municipals que estan atenent les demandes, peticions i necessitats dels arbocencs i arbocenques des del primer dia de la crisi.

Des de l’Ajuntament es convida tots els veïns i veïnes a contestar l’enquesta i es dona les gràcies per avançat a totes les persones que decideixin participar-hi.