Els Nens del Vendrell inicien el projecte Fem Pinya Baix Penedès

Juntament amb el consell comarcal ajudaran famílies vulnerables de la zona

Per . Actualitzat el

La colla castellera del Nens del Vendrell, amb la col.laboració dels Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès han iniciat el projecte “Fem pinya Baix Penedès”. Es tracta d’un projecte social per ajudar famílies vulnerables de la comarca amb targetes moneder o amb altres tipus d’ajudes d’urgència social. Amb aquest objectiu, la colla castellera farà una primera aportació de diners corresponents a una part de les quotes de soci de l’entitat. A més, els Nens buscaran teixir xarxes amb altres entitats i ajuntaments de la comarca per ampliar aquest projecte solidari.

Els Nens del Vendrell, a través del projecte “Fem pinya” de Vendrell, ja fa anys que donen diners a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vendrell per ajudes en temes socials destinades a famílies vulnerables de la vila. Amb aquest nou projecte comarcal, la Colla castellera vol ampliar a a tota la comarca i ajudar al màxim nombre de famílies que ho necessitin.