Cap nou cas de Covid-19 al Camp de Tarragona des del divendres

El territori ha lamentat dues noves morts en les darreres 24 hores

Per . Actualitzat el

El nombre d’infectats per coronavirus al Camp de Tarragona es mantè en els 2.068 des del divendres passat. Segons les dades fetes públiques pel Departament de Salut s’ha produït un fre important en el nombre de contagis tot i que cal tenir en compte que aquestes xifres es refereixen només a casos confirmats i que la realitat pot ser ben diferent.

Pel que fa a les víctimes mortals, el territori ha lamentat dues noves morts en les darrers 24 hores i el nombre total de defuncions des de l’inici de la pandèmia ascendeix a les 379, 115 de les quals en residències de la tercera edat.

Als hospitals del territori hi ha 42 pacients, 8 dels quals estan a la UCI. En total hi ha hagut 963 altes hospitalàries al territori.