L’App Som Comerç TGN ja arriba als 100 establiments inscrits

Per . Actualitzat el

La nova app moneder Som Comerç TGN impulsada per la Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona ja ha arribat als 100 establiments inscrits. L’aplicació per a mòbils està tenint molt d’interès pel comerç local ja que serveix tant per a donar a conèixer productes i serveis com per poder oferir als usuaris promocions úniques i participar en campanyes municipals i d’associacions.

Els establiments que es vulguin inscriure han d’estar establerts a la ciutat de Tarragona i poden fer-ho mitjançant el formulari que trobaran al web http://www.tarragona.cat/AppSomComerçTGN

A més, als comerciants se’ls farà una formació per poder treure el màxim rendiment de l’aplicació. A més, poden sol·licitar un ajut directe de 100 euros per adherir-se a l’aplicació ‘Som Comerç TGN’ segons els termes i requisits publicats a la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

Aquesta eina s’ha implantat per a combatre la situació generada per la COVID-19 en el sector, a la vegada que contribueix en la digitalització dels comerços com a estratègia per encarar el futur del sector.

Per a més informació sobre a l’app Som Comerç TGN podeu accedir al web de l’aplicació. A més, els establiments que vulguin rebre informació sobre l’app es poden posar en contacte mitjançant el correu a somcomerctgn@tarragona.cat o trucar al telèfon 977 245 577.

Els termes i requisits d’aquest ajut estan publicats a la Seu Electrònica de l’Ajuntament: https://seu.tarragona.cat/documentPublic/download/16088