L’Ajuntament reobre les pistes de la zona esportiva municipal Eixample

Per . Actualitzat el

A partir de demà les pistes esportives de la zona esportiva municipal Eixample “Les Piscines” tornarà a obrir les seves portes per practicar pàdel i tennis.

 

L’horari d’obertura serà els dimarts i els dijous de 17 a 20 hores. Les reserves s’hauran de fer a través de cita prèvia al telèfon 671 06 36 55, trucant o enviant un missatge per WhatsApp, o bé amb un correu electrònic a l’adreça esports@rodadebera.cat

 

Pel que fa al tennis i al pàdel, l’activitat està limitada al joc un contra un, i no es permet, de moment, el joc de dobles, per poder garantir la distància de seguretat mínima entre els jugadors. Per ara, no es podrà fer ús dels vestidors ni dels lavabos, per evitar el risc de contagi.

 

Per accedir a les instal·lacions és obligatori portar mascareta, tot i que es podrà treure per practicar l’activitat esportiva, i s’hauran de complir les mesures d’higiene i de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries.