L’Ajuntament convoca quinze places d’agent de la Policia Local

La selecció es durà a terme a través d’un concurs-oposició pel torn lliure

Per . Actualitzat el

Aquest 25 de maig s’han publicat al BOPT i al web municipal les bases que regiran el procés de selecció per cobrir quinze places d’agent de la Policia Local de Torredembarra amb caràcter de funcionari de carrera, a través d’un concurs-oposició pel torn lliure. Les bases les va aprovar la Junta de Govern de l’Ajuntament de Torredembarra del 7 de maig passat i ara resten pendents de publicació al DOGC. L’alcalde, Eduard Rovira, ha explicat que amb aquesta convocatòria es vol eliminar la interinitat existent en aquests moments a la Policia Local aconseguint que tots els i les agents siguin funcionaris de carrera.

El termini de presentació d’instàncies serà de 20 dies naturals, a comptar a partir de l’endemà de la darrera publicació oficial de la convocatòria que es realitzarà al DOGC (pendent).

La presentació de sol·licituds és preferentment telemàtica, a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Torredembarra. Per a presentacions presencials, cal demanar cita prèvia enviant un missatge al correu oac@torredembarra.cat

Les bases es poden consultar aquí: http://torredem.altanet.org/documents/ocupacio/2020052591324-anunci-publicat-bopt.pdf