El Corte Inglés obre amb tota l’oferta comercial i les mesures de seguretat màximes

Conforme a la normativa vigent, l’establiment tindrà aforament limitat i serà obligatori l’ús de mascareta i guants al seu interior

Per . Actualitzat el

El Corte Inglés de Tarragona obre demà dilluns, 25 de maig, la totalitat de la superfície comercial, un cop el Camp de Tarragona ha avançat a la fase 2 del confinament. L’establiment comptarà amb la totalitat de l’oferta comercial tot i que, conforme a la normativa establerta, tindrà un aforament limitat i serà obligatori l’ús de guants i mascaretes. Els professionals de les diverses àrees i departaments, que s’han anat incorporant durant els dies previs a l’obertura, han posat a punt la botiga perquè els clients trobin tots els productes i serveis habituals que ofereix la companyia. L’empresa ha implantat les màximes mesures de seguretat, tant per als clients com per als seus treballadors. A banda de gel hidroalcohòlic a l’entrada i a diversos espais de l’establiment, s’han instal·lat vinils al terra recordant la necessitat de guardar la distància personal de dos metres, així com mampares biològiques a les caixes, punts d’informació, mostradors… amb la finalitat d’acomplir el distanciament recomanat entres les persones. També s’ha instal·lat cartelleria informant dels espais, escales i accessos modificats temporalment. Es reserva l’ús dels ascensors a persones amb mobilitat reduïda, amb carros de nadons o de compra, i es limita el nombre d’ocupants a una persona per cada 2 metres quadrats de superfície útil a la cabina. També hi haurà indicadors per informar en cas que l’aforament del centre o de la planta arribin al màxim admissible, a través de personal de seguretat especialitzat, que realitzarà recomptes periòdics de l’ocupació de cada planta i secció, regulant-ne els accessos.

Mesures addicionals de seguretat i higiene

 Devolucions: Els productes retornats seran sotmesos a higienització mitjançant centres de planxa de vapor DS-38, exposició a llum ultravioleta-C, i d’altres fórmules acreditades.  Las bosses utilitzades per a les devolucions seran destruïdes i les perxes, desinfectades.

 Emprovadors: Es mantindran les distàncies de 2 metres, no habilitant emprovadors contigus oberts, i s’organitzarà l’espai per formar una cua ordenada amb la distància reglamentària. A més, es controlaran les entrades i sortides, netejant les cabines després del seu ús. Totes les superfícies de paviment i parets són llises i de fàcil neteja i desinfecció.

 Les peces de roba utilitzades als emprovadors i no venudes seran sotmeses a una higienització mitjançant vapor, exposició a llum ultravioleta-C, o d’altres fórmules vàlides i degudament acreditades.

 Serà obligatori l’ús de protectors per a sabates i barrets quan el client vulgui emprovar-se’ls, així com fundes d’un sol ús en matalassos i sofàs, essent-ne necessària la neteja periòdica.

 En perfumeria, els productes no es provaran directament sobre el client, i els expositors de mostres estaran protegits.

 En joieria i ulleres de sol, es netejaran els productes cada vegada que el client se’ls emprovi.

 Al supermercat, es mantindran les mesures preventives ja implantades. Les cistelles d’enviament a domicili estan incloses ens els programes de desinfecció, així com els carros i cistelles de botiga. Es permeten les promocions i demostracions sense degustació de productes, complint els protocols de seguretat (distància, mascaretes i guants)

 El servei de neteja realitzarà una desinfecció diària de terres i superfícies de contacte de mostradors, línies de caixa, terminals de venda, carros, aixetes, seients i emprovadors, tant amb el centre obert com tancat. Els llapis de firma digital es netegen rere cada ús, així com els productes d’exposició.

 Als lavabos, hi haurà una persona permanent que els netejarà després de cada ús.