Les llars d’infants municipals, l’Escola d’Adults i l’Escola de Música no tornaran a obrir fins al proper curs

Per . Actualitzat el

Les llars d’infants municipals, l’Escola d’Adults Mar de Lletres i l’Escola de Música no tornaran a obrir fins al proper curs escolar 2020-2021. La regidora d’Educació, Maria Gual, ha explicat que aquesta decisió s’ha pres perquè es prioritza la salut i el benestar tant dels infants com de les persones adultes.

En el cas de les llars d’infants, la regidora Maria Gual ha comentat que no es considera convenient tornar a obrir al mes de juny i que els menors de 3 anys hagin de passar pel neguit d’un nou procés d’adaptació a la llar en unes condicions en què el contacte físic està tan restringit. La decisió no ha estat fàcil, perquè s’és conscient que aquest fet pot generar dificultats en algunes famílies per conciliar el treball amb la cura dels més petits, però ha prevalgut l’interès superior de la salut i el benestar.

Pel que fa a l’Escola d’Adults i l’Escola de Música, durant tot el confinament el professorat ha estat a disposició dels alumnes, i en el cas d’aquells que al mes de juny s’han de presentar a exàmens oficials com el de graduat d’ESO o accés a cicles formatius, han comptat amb tutories personalitzades en tot moment.