El Camp de Tarragona passarà a fase 2 el dilluns

Entre els canvis hi ha la possibilitat de banayar-se a la platja i a les piscinesr

Per . Actualitzat el

Les regions sanitàries Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Alt Pirineu Aran passaran a fase 2 el pròxim dilluns, ja que el Ministeri de Sanitat ha acceptat la proposta del Govern de la Generalitat. D’aquesta manera, els habitants dels municipis de les tres regions sanitàries esmentades podran banyar-se a la platja o a la piscina, dinar o sopar dins d’un restaurant o celebrar un casament. A més a més s’incrementen a 15 el nombre de persones que es poden reunir i es podrà fer esport en franges horàries més amples. També començaran a reobrir cinemes, teatres i monuments, però omplint només un terç de la seva capacitat. Als funerals hi podran assistir fins a 25 persones i es podran visitar els avis a les residències en casos excepcionals.