La platja de la Pineda rep 200.000 m³ de sorra

L’Autoritat Portuària de Tarragona n’aporta la meitat

Per . Actualitzat el

La platja de la Pineda va començar a rebre l’aportació de 100.000 m³ de sorra el passat cap de setmana, com cada any i fruit de les obligacions marcades per la Declaració d’Impacte Ambiental, realitza l’Autoritat Portuària de Tarragona. Aquestes tasques de dragat seran completades amb les de la Dirección General de Costas del Estado, que properament aportarà 100.000 m³ més de sorra.

Cal recordar que, recentment, també es van iniciar per part del Port de Tarragona els treballs de reparació de l’espigó del Racó, que es va veure greument afectat pel temporal Glòria del passat mes de gener.

Amb l’aportació de sorra, la reparació de l’espigó i la instal·lació dels nous serveis per part de l’Ajuntament de Vila-seca, la platja de la Pineda gaudirà d’una nova imatge i començarà a estar en condicions per a la nova temporada d’estiu.