Els mercats municipals recuperaran l’horari habitual a partir de dilluns

La clientela de més de 65 anys tindrà preferència des de primera hora i fins a les 11 h

Per . Actualitzat el

El Mercat Central i el Mercat de Torreforta recuperaran l’horari habitual a partir de dilluns vinent, dia 25 de maig. La planta del Mercat Central obrirà de dilluns a dissabte en horari ininterromput de 8.30 a 21 hores, mentre que el supermercat estarà obert els mateixos dies de 9 a 20 hores. Per la seva banda, el Mercat de Torreforta obrirà de dilluns a dissabte de 8.30 a 14 hores i els divendres també obrirà a la tarda, de 17.30 a 20.30 hores.

Tant en el Mercat Central com en el Mercat de Torreforta la clientela major de 65 anys tindrà preferència en la franja horària de primera hora i fins a les 11 del matí. Els dies i hores de més afluència, aquest col·lectiu no haurà de fer cua i podrà entrar directament al recinte. D’altra banda, els paradistes tenen indicacions de donar prioritat a les persones d’edat avançada durant aquesta franja horària.

L’empresa municipal de mercats, Espimsa, continua amb el protocol de prevenció per evitar contagis de la Covid-19 que es va activar el passat mes de març. Tots els mercats i mercadets municipals disposen de mesures adreçades tant als treballadors i paradistes com als clients amb l’objectiu de garantir el màxim control sanitari.

L’increment de la neteja i desinfecció, el control de l’aforament, mantenir els productes alimentaris en vitrines o aparadors i l’obligatorietat d’utilitzar guants i mascaretes entre el personal, són algunes de les principals mesures que s’han posat en marxa des que va esclatar la crisi sanitària.

El mercadet de brocanters reobre aquest divendres

D’altra banda, el mercadet de brocanters reobrirà demà, divendres 22 de maig. És un dels mercadets que va quedar afectat el passat mes de març a conseqüència de l’entrada en vigor del decret de l’estat d’alarma. Obrirà els divendres en horari de 9 a 14 hores i a la seva ubicació habitual (tram de la Rambla Nova entre la Font del Centenari i el moment als Herois).