Comencen les obres d’urbanització del PP-10

Constarà de 1.200 habitatges, dels quals 400 seran de lloguer social, i un centre comercial de Ten Brinke

Per . Actualitzat el

Les obres d’urbanització del sector PP-10, que està ubicat a tocar de la T-11, l’autovia de Reus, s’han iniciat aquest dijous. S’hi construiran 1.200 habitatges, dels quals 400 es destinaran a lloguer social, i Ten Brinke hi instal·larà un centre comercial. La urbanització d’aquest sector de la ciutat permetrà relligar els barris de ponent.

El conseller de Territori de l’Ajuntament de Tarragona, Xavi Puig, ha manifestat que “hem desencallat una situació que s’havia complicat arran dels efectes de la pandèmia del Covid19. El sector ha de permetre potenciar l’eix urbà de la T-11, de forma que amb els anys li puguem donar un caràcter més amable amb els veïns i les veïnes i els vianants en general.” També ha afegit que “és una promoció que ens permetrà fer molt d’habitatge social, una assignatura pendent en aquesta ciutat”.

Les obres d’urbanització que es desenvoluparan durant els propers mesos consistiran en demolicions i moviment de terres; pavimentació, clavegueram i xarxa pluvials; abastament d’aigua; enllumenat públic; xarxes de telefonia i gas; enjardinament; instal·lació de mobiliari urbà i senyalització, entre d’altres.

El sector del PP-10 té 300.000 m2 de superfície, dels quals 66.500 m2 es destinaran a espai comercial, més de 30.000 a zona residencial i la resta, a espais verds, sistema viari i equipaments.