Un mort en una residència se suma a les 372 defuncions des de l’inici de la pandèmia

El nombre de pacients ingressats als hospitals disminueix fins a les 65 persones

Per . Actualitzat el

Segon dia consecutiu en el qual es produeix una víctima per coronavirus al Camp de Tarragona. Es tracta d’un resident en un centre de la tercera edat. Amb aquesta defunció, el territori arriba a les 372 des de l’inici de la pandèmia. D’aquests prop de quatre centenars de morts, 101 han mort en residències.

La pandèmia va a la baixa i els hospitals són el principal termòmetre per fer aquesta afirmació. En les darreres 24 hores s’han donat sis altes mèdiques i ara mateix queden 65 persones ingressades, 7 menys que ahir. També n’hi ha menys a les Unitats de Cures Intensives, 11 en aquests moments.

De nou, a Terres de l’Ebre no s’ha de lamentar la pèrdua de cap persona a causa de la covid-19 en les últimes 24 hores i el total ja fa molts dies que està en 42.