Un mort trenca la dinàmica encetada diumenge

El Camp de Tarragona continua amb una setantena d’ingressats, 13 a la UCI

Per . Actualitzat el

Després que diumenge es tanquès la jornada amb cap víctima mortal per la Covid-19, durant les últimes 24 hores el Camp de Tarragona ha hagut de lamentar la mort d’una persona per coronavirus. És la primera mort que es registra des de dissabte al territori, i la xifra total és de 371 defuncions. Novament, no n’hi ha hagut cap a les Terres de l’Ebre. Números que conviden a l’optimisme de cara a que la Regió Sanitària pugui passar dilluns vinent a la fase 2 de la desescalada.

El més significatiu del darrer balanç facilitat per Salut és que ha baixat la xifra de casos i d’altes hospitalàries respecte el dia anterior. El departament explica que s’ha detectat un error en un centre hospitalari que no especifica a l’hora de notificar els casos per COVID-19. Amb tot, al Camp de Tarragona hi ha 1.992 persones amb coronavirus confirmades, 2 menys que ahir, i més de 12.140 de sospitoses.

Com dèiem tenim 7 altes hospitalàries menys que diumenge però val a dir que la pressió hospitalària no experimenta grans canvis respecte la jornada anterior: hi ha 72 ingressats, 13 d’ells a l’UCI.