Divendres finalitza el termini de preinscripció a les llars d’infants municipals

Per . Actualitzat el

L’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) de l’Ajuntament de Tarragona recorda que el proper divendres 22 de maig finalitza el termini de preinscripció a les llars d’infants municipals i que va començar el passat dia 13. En el context actual, a causa de l’emergència sanitària per la COVID-19, l’IMET ha volgut reduir al màxim els tràmits presencials i substituir-los per actuacions telemàtiques. Per això, cal que els sol·licitants presentin una única sol·licitud online especificant per ordre de preferència la llar o les llars d’infants on es vol preinscriure l’infant. Han d’enviar-la, juntament amb la documentació acreditativa, a l’adreça electrònica de la llar d’infants triada com a primera opció.

Tanmateix, els usuaris que ho necessitin, entre el dia d’avui i proper el divendres dia 22, podran fer la preinscripció presencialment a l’IMET (c/ Ramón y Cajal, 70) demanant abans una cita prèvia obligatòria al telèfon 977 248 409 (de 9 a 14 h); un cop assignada la data i hora, hauran de dur la sol·licitud juntament amb tota la documentació acreditativa.

No està permesa la visita a les llars d’infants, però s’hi pot fer una visita virtual a través dels seus blogs.

Les llars d’infants inclouen el primer cicle de l’Educació Infantil, tres cursos, i acullen alumnes des de les 16 setmanes, fins als 2 anys. Les llars municipals de Tarragona són l’Arrabassada, Bonavista, César August, El Ninot, El Serrallo, La Taronja, El Miracle, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador.

La informació sobre la preinscripció està disponible a: https://www.tarragona.cat/educacio/centres-educatius/llars-dinfants/preinscripcio-i-matricula-1