L’Ajuntament lliurarà un set preventiu contra la covid-19 a cada família

Consisteix en dos jocs de mascaretes i un paquet de tovalloletes antibacterianes

Per . Actualitzat el

Per facilitar en tot el possible el retorn a la normalitat, l’Ajuntament de l’Arboç complementa totes les accions que ha dut a terme fins ara en la crisi epidèmica amb el lliurament a cada família arbocenca d’un set de material preventiu contra el Covid-19, consistent en dos jocs de mascaretes, un paquet de tovalloletes humides antibacterianes i un fulletó explicatiu bilingüe.

Per fer arribar el material preventiu a cada família, s’habilitaran dos punts de recollida: La Casa de Cultura i el Poliesportiu Municipal, que coincideixen amb els districtes electorals.

Un membre de cada família haurà d’anar a recollir el seu set de material preventiu al punt de recollida que es correspon amb el lloc on va a votar quan hi ha eleccions. Per recollir el sobre ha de presentar el DNI.

L’horari de recollida dels sobres serà els dimecres i dijous 20 i 21 de maig de les 11 a les 13h i de les 17 a les 19h. Per evitar en tot el possible aglomeracions, la recollida s’estructurarà segons el carrer on es visqui. L’Ajuntament publicarà les llistes de recollida a les cartelleres municipals i a les xarxes socials.

L’Ajuntament de l’Arboç fa una crida a tota la població a ser corresponsable i a no generar aglomeracions innecessàries tot respectant el dia i hora assignats per la recollida.

Tanmateix, també es recorda que la millor manera de prevenir la transmissió del Covid-19 és prendre les mesures de prevenció de contagis: respectar la distància social, rentar-se les mans sovint, utilitzar mocadors d’un sol ús i tapar-se la boca i el nas en tossir o esternudar.