La Conselleria de Joventut dona forma a la programació de l’Estiu Jove

Sis de cada deu activitats, cursos i tallers seran en línia

Per . Actualitzat el

La Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona enllesteix els darrers detalls per a una nova programació d’activitats, cursos i tallers per a joves en el marc de la campanyaEstiu Tarragonajove. Es preveu que la temporada d’estiu contempli una oferta de gairebé60 activitats que es repartiran entre el 29 de juny i el 30 de setembre. Tenint en compte que algunes activitats poden variar en funció de la fase de desconfinament en què es trobi la regió sanitària Camp de Tarragona.

Del total del programa d’estiu, sis de cada deu propostes seran en format virtual i nou de cada deu, totalment gratuïtes i accessibles per a joves de 12 a 35 anys. Pel que fa a les activitats de pagament, s’ofereixen descomptes de fins al 50% de bonificació per a joves que disposin del carnet Tarragonajove.

Pel que fa als continguts i elaboració del programa educatiu i de lleure, els principals eixos són activitats per a l’enfortiment i apoderament femení, l’expressió i desenvolupament de la creativitat, habilitats socials i personals, la defensa del clima i la comunicació i digitalització mitjançant eines i el campus virtual e-Tarragonajove. Del total de propostes a treballar, set de cada deu seran novetats respecte l’any anterior i es preveu una oferta de fins a 2.000 places amb el requisit d’inscripció i reserva mitjançantwww.tarragonajove.org. Les inscripcions obriran el 10 de juny.