Cap mort per coronavirus al Camp de Tarragona en les últimes 24 hores

El nombre de persones ingressades al territori per la Covid-19 baixa fins als 73

Per . Actualitzat el

Bones notícies al Camp de Tarragona on durant les últimes 24 hores no s’ha hagut de lamentar cap víctima mortal a causa de la Covid-19. D’aquesta manera la xifra de morts acumulats es manté en 370 persones. D’aquestes, un centenar s’han produït en residències de gent gran.

D’aquest diumenge, i segons el balanç facilitat pel departament de Salut, també ens quedem amb els quatre positius oficials notificats, de manera que consoliden la tendència a la baixa, mentre que també es van contenint els casos considerats com a sospitosos, els que no passen cap test o PCR i que han estat 187 en la darrera jornada. El total de persones amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 ja és de més de 12.000 al territori.

Veurem especialment avui com està la situació als hospitals perquè durant el cap de setmana es donen poques altes mèdiques. Val a dir, però, que cada cop hi ha menys persones ingressades per coronavirus, 73 en total, 13 de les quals segueixen a l’UCI.

A Terres de l’Ebre, com ja ve sent habitual, no s’ha registrat cap víctima mortal en tot el cap de setmana.