Campanya de promoció turística per posicionar la comarca en el mercat d’estiu

El Consell Comarcal del Baix Penedès està elaborant un espot en varis idiomes i una campanya promocional

Per . Actualitzat el

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès està treballant a contrarellotge per enllestir el més aviat possible una campanya de promoció turística “de xoc” per posicionar la comarca durant la propera campanya turística marcada per la incertesa provocada per la covid19 i el comportament dels turistes.

Jaume Casañas, Conseller Comarcal de Turisme recalca la necessitat imperiosa de donar a conèixer els atractius turístics de la comarca posant en valor la no massificació turística del Baix Penedès, la bona comunicació, els pobles de l’interior de la comarca i els quilòmetres de platja. “Ens espera una campanya turística molt incerta i hem de posar en valor tots els nostres actius”.

Aquesta campanya s’espera que estigui a punt a finals de maig per donar el tret de sortida a la temporada d’estiu i es preveu fer-ne promoció en diferents mercats turístics proximitat.