Calafell Ràdio ofereix publicitat gratuïta per al comerç i la restauració locals

La mesura per donar suport als sectors econòmics del municipi durarà fins a finals de juny

Per . Actualitzat el

Calafell.tv – Calafell Ràdio ofereix publicitat gratuïta al comerç i a la restauració locals, durant el que queda de maig i tot  el mes de juny. Aquesta és una mesura més de l’Ajuntament de Calafell per donar un suport immediat als sectors econòmics del municipi.

A partir d’aquest dilluns, 18 de maig, botigues i bars i restaurants poden adreçar-se a l’emissora municipal a través del telèfon 977 69 44 44, o enviant un whatsapp al 639 346 490. Per acollir-se a aquesta oferta gratuïta, cal que l’establiment estigui radicat físicament al municipi de Calafell.

Des de l’emissora expliquen que estem en una situació excepcional, en la qual cal donar suport a l’economia local amb accions noves i úniques. També conviden al comerç i la restauració a aprofitar aquesta oportunitat, ja que, a més de l’estalvi, la campanya ajudarà a fer saber els establiments que estan oberts i donant servei.