Més d’11.000 han presentat símptomes de Covid-19 al Camp de Tarragona

El territori suma dues noves víctimes mortals en les darreres 24 h

Per . Actualitzat el

El departament de Salut destaca que durant el passat dijous va haver-hi un increment notori dels casos sospitosos de tenir coronavirus. Calculen que prop de 300 dels quals només 22 estan confirmats. La Regió Sanitària del Camp de Tarragona ja n’acumula 1.959 de confirmats però els casos sota sospita, per simptomatologia compatible amb la COVID19, s’enfilarien fins als 11.393.

A banda, durant les darreres 24 hores s’han hagut de lamentar dues noves defuncions al Camp de Tarragona. En canvi la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre tampoc ha sumat cap víctima i ja fa molts dies que té les dades congelades en aquest sentit, amb 42 defuncions en total.

Als hospitals de les comarques tarragonines sis persones han rebut l’alta mèdica en les últimes 24 hores. Hi ha 84 pacients ingressats, els mateixos que ahir, i 14 es troben a les Unitats de Cures Intensives, que ha alliberat un llit.