Ja es coneixen les persones guanyadores del Concurs Literari de Sant Jordi Virtual organitzat pel Port

En menys de quinze dies s’han rebut més d’una trentena de propostes

Per . Actualitzat el

El Port de Tarragona ha fet públic els i les guanyadores del concurs literari infantil i juvenil sota el títol ‘Sant Jordi, la princesa i el drac, què farien ells confinats?’. Les 4 persones premiades han participat en l’activitat online a les xarxes socials del Port de Tarragona amb el hashtag #SantJordiconfinat2020 i han estat designades les millors d’entre els més de 30 participants joves d’entre 8 i 18 anys.

El concurs es va dividir en quatre categories atorgant un premi per cadascuna. Les persones guanyadores:

Sònia Aixelà amb ‘Un Sant Jordi diferent’ en la primera categoria de 8 a 10 anys.
Cristina Mormeneo amb ‘Virusdrac’ en la segona categoria d’11 a 12 anys.
Biel Guinart amb ‘El meu Heroi’ en la tercera categoria de 13 a 15 anys.
Ona Pereira amb ‘Un Corona-Jordi temerari’ en la quarta categoria de 16 a

18 anys.
Les persones guanyadores rebran uns auriculars sense fils, un lot de llibres i una visita en golondrina en què podran anar acompanyats/es de dues persones més.

A causa de la situació actual el lliurament dels premis queda supeditat a la finalització de les mesures preventives decretades per contenir la pandèmia de la COVID-19, però tan aviat sigui possible, el Port de Tarragona es posarà en contacte per tal de fer aquest lliurement perquè les persones guanyadores el puguin gaudir.

El Port de Tarragona, vol aprofitar l’ocasió, per agrair i reconèixer tots els treballs presentats de cadascú dels joves que han volgut format part d’aquest concurs. La bona acollida d’aquests tipus d’activitats culturals motiva per continuar en aquesta línia implicant als joves a participar i estimular la seva creativitat.

El Port de Tarragona juntament amb Moll de Costa han organitzat diverses activitats per aquests dies tan insòlits, amb una celebració de Sant Jordi força diferent d’anys enrere.

Des d’un concurs de dibuix amb el títol “Explica’ns, què fas?”, amb un gran èxit de participació, fins “A cau d’orella”, on el conte va ser el gran protagonista, s’ha intentat posar una nota de color per fer d’aquests moments peculiars, estones divertides i entretingudes.