El consistori treballa amb la previsió d’obrir les instal·lacions esportives municipals a la fase 3

Per . Actualitzat el

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell treballa amb la previsió de poder tornar a obrir les instal·lacions esportives municipals quan s’entri a la fase 3 de la desescalada del confinament per la Covid-19 que, si no hi ha cap canvi al respecte, a la regió sanitària del Camp de Tarragona està previst que sigui a partir del 8 de juny.

Aquesta previsió es treballa en el marc de la Taula de Treball del Sector Esportiu Municipal del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, de la qual el Vendrell en forma part, on es treballa de forma conjunta per unir esforços i compartir criteris relacionats amb la situació derivada per la Covid-19 i l’afectació als serveis esportius municipals.

La regidora d’Instal·lacions Esportives, Mar Negro, ha manifestat que “tot i aquest calendari previst de reobertura, les instal·lacions esportives municipals tornaran a tenir activitat quan es pugui garantir la màxima seguretat sanitària i sempre seguint els paràmetres marcats pel govern de l’Estat”.

En aquest sentit, s’està elaborant un pla per garantir al màxim la seguretat sanitària dels usuaris i esportistes de les instal·lacions esportives municipals.