Dilluns entren en funcionament les zones d’aparcament regulades

La renovació de l’acreditació de residents podrà gestionar-se de manera telemàtica o amb cita prèvia

Per . Actualitzat el

El proper dilluns 18 de maig les zones d’aparcament regulades a Tarragona reprendran el servei habitual i tornaran a ser de pagament. La mesura es pren una setmana després de l’entrada de Tarragona a la fase 1 de l’estat d’alarma i la conseqüent relaxació de les mesures de confinament.

Per tal d’implementar la mesura amb total seguretat, “els parquímetres seran desinfectats periòdicament. Cal anar retornant a una certa normalitat, però sempre respectant les mesures de prevenció necessàries per frenar els contagis”, explica el conseller d’Economia i Hisenda i vicepresident d’Aparcaments Municipals, Jordi Fortuny.

En aquest sentit, l’AMT recomana als usuaris fer ús de les apps de pagament disponibles, per tal d’evitar possibles contactes.

Actualment, Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) treballa amb les següents aplicacions: Whoosh, Telpark i EasyPark, mentre que en breu entrarà en vigor una nova aplicació, Aparcar.

Totes aquestes aplicacions poden descarregar-se a través de la pàgina web www.aparcamentstgn.cat, o bé utilitzant els codis QR disponibles als parquímetres.

Renovació telemàtica i cita prèvia per a acreditacions de residents

Com a novetat, i per evitar al màxim la possibilitat de contagis, també a partir del 18 de maig la renovació de les acreditacions de resident de la zona verda podrà fer-se de manera telemàtica a través del web www.aparcamentstgn.cat.

En cas de dubte sobre l’acreditació telemàtica, l’AMT posa a disposició de l’usuari el correu electrònic aparcaments@aparcamentstgn.com i el telèfon 977 239 151.

En cas d’optar per fer la renovació a les oficines caldrà demanar cita prèvia a través de dues vies:

  • A través del correu electrònic aparcaments@aparcamentstgn.cat
  • Trucant al telèfon 600 451 836 en horari de 8. 15 a 14.30 hores

Per tal d’accedir a les oficines de l’AMT serà obligatori l’ús de mascareta.