Activació de mesures per garantir el distanciament social a la via pública

Per . Actualitzat el

En el context de la fase 1 del procés de desescalada del confinament per la Covid-19, en breu l’Ajuntament del Vendrell començarà a activar les primeres mesures per garantir el distanciament social a la via pública, ja que la seguretat sanitària de la ciutadania és una prioritat.

 

Les primeres mesures que s’activaran a partir de la setmana del 18 de maig són:

1.      Al nucli del Vendrell, a l’est de la Riera de la Bisbal,

 

a.     Restricció del trànsit motoritzat (excepte veïns) al carrer de les Quatre Fonts:
es tallarà el pas des del Pont de França cap al Portal del Pardo. Només es permetrà el pas des del c/ Muralla en direcció c/ Om, i es restringirà l’accés al c/ Nou només per als veïns, els quals sí que tindran autoritzat el pas pel c/ Quatre Fonts per sortir en sentit cap a la Riera de la Bisbal o cap al c/ Om.

 

Aquesta actuació, que amplia els carrers de prioritat per a vianants del centre històric, està recollida al Pla de Mobilitat del Vendrell. Igualment, a la reunió del Consell Territorial de Mobilitat del passat dia 6 de novembre es va informar de la sol·licitud per part de l’Ajuntament d’una subvenció del Pla Únic de Serveis i Obres de Catalunya (PUOSC) per a la reordenació i millora del carrer de les Quatre Fonts, així com del carrer de l’Om (entre el c/ Quatre Fonts i el c/ Cometa), amb la renovació total dels paviments, dels serveis urbans, de la senyalització i del mobiliari urbà. Així doncs, aquesta restricció de circulació vol servir, a més, per pacificar la circulació en aquest punt neuràlgic del nucli del Vendrell en previsió de la propera remodelació completa d’aquest espai.

2.      Al nucli del Vendrell, a la meitat oest de la Riera de la Bisbal:

 

a.     Tancament d’uns trams de carrers entre els Jutjats i les instal·lacions del Complex Esportiu Club Tennis El Vendrell, amb l’objectiu d’oferir una àmplia zona d’esbarjo per a les famílies de la zona.

3.      A més, a les voreres en obres de la carretera del Doctor Robert s’incorporaran amb senyalització horitzontal sentits preferents de circulació per als vianants.