S’aixeca la suspensió del contracte de neteja de les escoles

Perquè es puguin desinfectar abans de les preinscripcions presencials amb cita prèvia

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Torredembarra ha resolt l’aixecament parcial de la suspensió del contracte del servei d’higiene, ordre i neteja de les escoles i llars d’infants municipals de Torredembarra, per al període comprès entre el 12 de maig i el 23 de maig de 2020. L’empresa haurà d’adoptar totes aquelles mesures necessàries de prevenció i protecció de les persones treballadores d’acord amb les recomanacions del Govern, de la Generalitat i de l’Ajuntament.
Aquesta decisió s’ha pres després que el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya hagi establert el període de preinscripció a educació infantil, primària i ESO del 13 al 22 de maig, amb suport informàtic i del 19 al 22 de maig presencialment amb cita prèvia. Per aquest motiu, cal procedir a la neteja i desinfecció de les tres escoles Antoni Roig, Molí de Vent i l’Antina on es desenvoluparan preinscripcions presencials i que són responsabilitat de l’Ajuntament. El manteniment dels instituts correspon a la mateixa Generalitat.
Cal recordar que amb motiu de la crisis sanitària ocasionada per la pandèmia de la COVID-19, es va obligar al tancament dels centres escolars, i en conseqüència a la suspensió de l’execució d’una sèrie de contractes subscrits per les administracions públiques que s’executaven en aquests equipaments. No ha estat fins al 8 de maig passat que la Generalitat ha autoritzat a l’Ajuntament a poder entrar a les escoles del municipi per a la realització de neteges i desinfeccions i manteniments, si s’escau.