Les instal·lacions esportives municipals no obriran fins a la fase 3 de la desescalada

S’opta per la prudència per garantir al màxim possible la seguretat dels esportistes i usuaris

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona ha decidit que no obrirà les instal·lacions municipals esportives fins a la fase 3 de la desescalada del confinament pel coronavirus.

Aquesta determinació s’ha pres després d’analitzar tots els protocols i recomanacions dels diferents estaments públics i privats de l’àmbit esportiu. “Hem decidit ser prudents amb l’inici de l’obertura de les instal·lacions esportives municipals i hem elaborat un pla intern per mirar de garantir el màxim possible la seguretat dels esportistes i usuaris dintre dels equipaments municipals de la ciutat. Per tant, ens posem com a fita obrir a partir de la tercera fase a aquelles instal·lacions que es puguin”, ha manifestat la consellera d’Esports, María José López.

Aquesta decisió s’ha comunicat avui als membres del Consell Rector del Patronat
Municipal d’Esports.

Tarragona forma part activa de la Taula de Treball del Sector Esportiu Municipal del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, on es treballa conjuntament per unir esforços i compartir criteris relacionats amb la situació derivada de la pandèmia de la covid 19 i l’afectació als serveis esportius municipals.