La Diputació de Tarragona ajuda a garantir el subministrament del Banc dels Aliments

Adverteixen que per combatre la fam durant els propers mesos seguirà sent necessària la col·laboració de tothom

Per . Actualitzat el

El Banc dels Aliments va fer sonar la veu d’alarma ja que només comptava amb aliments per garantir el subministrament aquest mes de maig. Avui, el president del Banc dels Aliments, Eusebio Alonso, ha rebut la visita del diputat delegat del Servei d’Assistència al Ciutadà (SAC) de la Diputació de Tarragona Joan Josep Garcia, que ha anunciat un avançament de la subvenció per fer front a la crisi generada per la Covid19. D’aquesta manera, el Banc dels Aliments comptarà amb recursos per garantir el subministrament a tots els beneficiaris durant els propers mesos. El diputat ha manifestat que “la Diputació de Tarragona estem sempre al costat de la ciutadania i per això, en moments d’extrema necessitat, farem tot allò que estigui a les nostres mans per tal d’ajudar a pal·liar la necessitat alimentària al nostre territori”. “Si és necessària una nova aportació per adquirir aliments la Diputació de Tarragona estarem al peu del canó i actuarem en conseqüència, volem seguir garantint una alimentació digna per tothom”, ha afirmat Garcia que ha acabat agraint la tasca que el Banc dels Aliments realitza cada dia. “En moments de màxima necessitat, el Banc dels Aliments ha estat al peu del canó i la Diputació de Tarragona estem a la seva disposició, junts ens en sortirem”. Per la seva part, Alonso es mostrava emocionat davant l’anunci i ha afirmat que “La Diputació de Tarragona és imprescindible en la lluita contra la fam, estem molt agraïts de la predisposició a col·laborar mostrada pel Joan Josep Garcia i la Diputació”. “La millor manera que tenim d’afrontar la crisi és si treballem junts: entitats socials, institucions i empreses”, ha afegit Alonso, tot recordant que “combatre la fam és un camí llarg” i que “en els propers mesos seguirà sent necessària la implicació i participació de tothom: seguim necessitant la col·laboració d’empreses i particulars”. Alonso ha explicat que actualment hi ha molta necessitat i que la demanda d’aliments ha augmentat en un 40%, fet que ha posa en valor la xarxa de solidaritat que representa el Banc dels Aliments. “Les donacions no s’aturen, podem rebre des de petites ajudes de particulars que col·laboren amb el poc que tenen com donacions d’empreses del territori que col·laboren amb quantitats més grans” ha dit, posant de manifest que “aquesta crisi ha despertat encara més el cor dels ciutadans, estem tots implicats, l’amor i solidaritat sempre van junts, ara tenim la millor oportunitat per demostrar aquest esperit d’ajuda que caracteritza el nostre territori, és el moment de la solidaritat col·lectiva”.