L’Ajuntament i centres educatius reparteixen material didàctic a les famílies

Està adreçat a aquelles que tenen dificultats per mantenir-se en contacte amb els centres per via digital

Per . Actualitzat el

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Constantí ha iniciat el repartiment d’uns dossiers que inclouen material educatiu imprès a les famílies dels alumnes de les escoles Mn. Ramon Bergadà, Centcelles i l’Institut, que tenen dificultats per poder mantenir-se en contacte amb els centres educatius per les vies digitals. Diversos representants del consistori han acabat d’organitzar el material i el seu repartiment, que realitzen treballadors municipals de l’Ajuntament, voluntaris i voluntàries del municipi.

D’aquesta manera, es pot garantir que els alumnes amb dificultats per establir un canal de comunicació amb el seu centre puguin seguir l’activitat acadèmica corresponent al tercer trimestre amb total normalitat. Cal recordar que des de l’inici de l’estat d’alarma arran de la crisi sanitària, les escoles i l’Institut han anat compartint setmanalment a través dels espais web i blogs les tasques setmanals que els alumnes havien de realitzar.

Paralel·lament, i en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament, s’han fet arribar a alumnes de les escoles i l’Institut dispositius amb connexió a Internet. En aquest cas, la prioritat ha estat per als alumnes que canvien d’etapa educativa, és a dir, els alumnes que estan cursant 6è de primària, 4t d’ESo i 2n de Batxillerat.