Dues noves morts per covid i millora de la pressió hospitalària

Al Camp de Tarragona hi ha més de 12.000 contagis comptabilitzats

Per . Actualitzat el

El degoteig de víctimes per la covid-19 no s’atura. El Departament de Salut ha informat que la Regió Sanitària Camp de Tarragona va sumar dues noves morts durant el dia d’ahir, arribant a les 364 defuncions.

Als hospitals la situació millora després de l’increment d’ahir. Hi ha 98 malalts per covid-19 ingressats, 4 menys que ahir, 18 dels quals a l’UCI. Respecte el darrer balanç, s’han donat 14 altes mèdiques.

Al Camp de Tarragona ja hi ha més de 12.000 contagis comptabilitzats. Ara bé, no arriben als 2.000 els que han estat confirmats per test ràpid o PCR. En les últimes hores se n’han notificat 28 d’oficials mentre els sospitosos són més, uns 130, una xifra encara alta però que ha reculat respecte jornades anteriors.

De nou hem de celebrar una altra jornada sense víctimes mortals a causa de la covid-19 a Terres de l’Ebre.