S’incrementen els ingressos hospitalaris en una jornada amb tres noves víctimes

Més d’un centenar de persones reben tractament als hospitals de la regió

Per . Actualitzat el

El Departament de Salut ha anunciat un preocupant increment dels pacients ingressats als hospitals del territori amb la covid-19. Un total de 12 nous malalts de coronavirus han estat ingressats en les últimes 24 hores al Camp de Tarragona, després d’una sèrie de jornades durant les quals els ingressos havien anat a la baixa.

A dia d’avui hi ha 102 persones que reben tractament als centres hospitalaris de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, 19 dels quals es troben a les Unitats de Cures Intensives. Per contra, aquest dilluns s’han donat 14 altes mèdiques i en total s’arriba a les prop de 900 persones curades.

Pel que fa al nombre de morts, se n’han produït tres de noves aquest dilluns, que elevaen a 362 el nombre total de morts a la regió sanitària des de l’inici de la pandèmia. La Regió Sanitària Terres de l’Ebre viu una nova jornada sense morts per la covid-19.

També és rellevant del darrer balanç facilitat per Salut l’augment dels casos positius confirmats via test o PCR, 23 en un mateix dia, que se sumen als casos sospitosos i que en són molts més.