El Museu del Port de Tarragona estrena activitats

Les xarxes socials del Museu faran difusió de les dues iniciatives ‘Un mar de peixos!’ i ‘QUIZ’

Per . Actualitzat el

Amb motiu dels seus 20 anys, el Museu del Port de Tarragona estrena noves activitats adaptades a l’escenari excepcional que vivim, en el qual el confinament i la seguretat són factors prioritaris. El Museu ha reinventat les seves activitats i les
ha adaptat al món digital.

La primera de les activitats que presenta el Museu del Port, sota el títol ‘Un mar de peixos!’ consisteix en un taller-concurs familiar adreçat a infants entre 4 i 12 anys, amb la supervisió d’un adult, que es farà el dia 13 de maig.

És una activitat de reciclatge molt marítim, seguint la línia de conscienciació i preservació del medi ambient que es va duent a terme al Museu del Port. Es tracta de donar una segona vida a materials fàcils de trobar per casa, com ampolles, plàstics… per crear un peix mot especial i acolorit: el peix menja-brossa!. Aquesta nova espècie marina, única i personalitzada per cada llar amenaça de menjar-se tot el que estigui fora de lloc…

La segona activitat, dins de la doble celebració d’enguany, és el concurs de 15 preguntes, QUIZ, organitzat en dues categories: públic general (MPTacasa) o familiar.(MPTacasa Kids), i que estarà actiu el 17 i 18 de maig.

Per participar a QUIZ s’ha d’enviar un correu electrònic abans del 15 de maig a museuport@porttarragona.cat indicant a quina de les dues categories es vol jugar, MPTacasa (públic general) o MPTacasa Kids (Públic familiar) sense oblidar triar un nom d’usuari/ària o equip per participar. Només es podrà participar en una de les dues categories.

Un cop realitzada la inscripció el Museu farà arribar un enllaç per respondre les preguntes de QUIZ.

Les 8 primeres persones o equips classificats de cada categoria podran gaudir d’un viatge amb golondrina, quan les condicions ho permetin.

Per participar en aquestes activitats seguiu les xarxes socials del Museu del Port on s’informarà en tot moment de cadascuna de les activitats. Facebook https://ja.cat/GlHCW, Twitter @museuporttgna i Instagram @museuporttarragona.