L’EMT instal·la dispensadors de gel hidroalcohòlic als autobusos municipals

També cal recordar que les mascaretes són obligatòries en el transport públic

Per . Actualitzat el

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha instal·lat dispensadors de gel hidroalcohòlic als autobusos per tal de posar a l’abast de la població mesures de prevenció addicionals per evitar la infecció per coronavirus. Una mesura que s’ha pres coincidint, avui, en l’entrada en funcionament de la pràctica totalitat de les línies d’autobús. “La instal·lació dels dispensadors de gel hidroalcohòlic és una mesura no obligatòria i presa amb l’objectiu de garantir la seguretat de
la ciutadania i minimitzar el risc d’infecció en l’entrada a la fase 1 de desconfinament”, ha subratllat el president de l’EMT, Jordi Fortuny.

A més, l’EMT ha senyalitzat l’interior dels autobusos per tal de garantir la distància de seguretat mínima decretada pel govern, que insta a deixar fileres buides i no superar mai el 50% l’ocupació permesa al vehicle.

En clau de seguretat, cal recordar que les mascaretes són obligatòries en el transport públic.