Golf Costa Daurada reobre aquest dimecres

El centre multiesportiu obrirà totes les seves instal·lacions esportives, amb limitacions d’aforament i un protocol de seguretat i salut molt clar

Per . Actualitzat el

L’entrada de Tarragona en la fase 1 del pla de desescalada, a partir d’avui, implica la represa de l’activitat esportiva als clubs a l’aire lliure, entre els quals s’inclou el Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center.

Per això, l’equip professional del centre multiesportiu ha tornat aquest dilluns a les instal·lacions per acabar de posar a punt la tan esperada reobertura, la qual tindrà lloc aquest proper dimecres, 13 de maig.

Aquesta reobertura inclourà totes les nostres instal·lacions, amb l’única excepció de la Casa Club, que romandrà tancada, i de la cafeteria, que obrirà aquest proper divendres amb servei únicament a la terrassa, i respectant la normativa de no superar el 50% del seu aforament i una distància entre taules de 2 metres.

Així, només quedarà pendent d’obertura el centre DiR i la piscina, en els quals segueixen els treballs. La previsió de la propietat és poder obrir durant la segona quinzena de juny.

A més, des de Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center s’ha elaborat un protocol de seguretat i salut, amb la voluntat de garantir que tots els usuaris puguin gaudir de les instal·lacions de l’entitat.

Aquest protocol anirà variant en funció de les noves decisions, consells i mesures que autoritzin les autoritats sanitàries. Així, des del moment de la reobertura i fins a nou avís, a Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center caldrà mantenir unes normes de seguretat i salut, que comencen amb la necessitat de realitzar una reserva de cita prèvia -mitjançant web, telèfon o app- per a l’ús dels camps de golf i pitch&putt, així com de les pistes de tenis i pàdel. Aquesta cita és imprescindible, atesa la limitació vigent de l’aforament.

A més, tots les usuaris hauran de passar un control de temperatura a la recepció, així com mantenir la distància de seguretat, entre altres normes de protocol. El conjunt de les mesures instaurades temporalment pot ser consultat aquí:

https://golfcostadaurada.com/uploads/slide/image/newsletter-reapertura.html