L’Ajuntament denunciarà el regidor Javier Álvarez (C’s)

Consideren que les seves manifestacions xenòfobes a les xarxes socials poden constituir delicte d’odi i d’ofensa als sentiments religiosos

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Calafell presentarà una denúncia als tribunals contra el regidor Javier Álvarez Laperal, per les manifestacions xenòfobes que dies enrere va fer a les xarxes socials. Tots els grups municipals subscriuen per unanimitat aquesta decisió, acordada en una sessió telemàtica de la junta de portaveus.

L’informe que es va encarregar als serveis jurídics municipals diu que les paraules del regidor poden ser constitutives d’un presumpte delicte d’odi i d’un d’ofensa als sententiments religiosos. En un post al seu Facebook, el regidor engegava “a la merda” a tots aquells “que resen a Al·là”. En altres comentaris, que també seran denunciats, titllava d’assassines les persones d’ideologia comunista i socialista.

Posteriorment, Álvarez va esborrar l’entrada que contenia aquestes manifestacions i va emetre un comunicat demanant disculpes. En la nota, el regidor anunciava, a més, que abandonava el seu partit, Ciutadans, sense precisar si deixaria també l’escó. Ciutadans li ha obert un expedient disciplinari i li reclama l’acta. El partit també ha demanat disculpes a la comunitat musulmana.