La URV suspèn totes les activitats d’estiu

Només s’oferiran en mode virtual els tallers científics del SummerLab, dirigits a estudiants d’ESO

Per . Actualitzat el

Les propostes lúdiques i científiques que la URV organitza cada estiu, dirigides a escolars, estudiants de secundària i professorat, es veuran alterades aquest 2020 a causa de la pandèmia de la COVID-19. Les mesures de distància social no permetran celebrar el campus d’estiu Summer Camp, orientat a escolars de 4 a 12 anys, ni els tallers científics EstiURV, adreçats a alumnes de 4t d’ESO i de 1r de batxillerat, ni el programa Aprofundiments, de formació, per a professorat de secundària.

No obstant això, la Universitat treballa per oferir a distància el SummerLab, el programa que fa entrar en contacte els adolescents de 1r a 3r d’ESO amb les disciplines científiques de la URV. El nou format permetrà arribar a més públic perquè transformarà els tallers presencials en tallers en línia. El SummerLab tindrà lloc del 29 de juny al 31 de juliol i properament es publicarà l’oferta al web www.urv.cat.