Els mercats municipals celebren el Dia Mundial de la Creu Roja

Han reproduït l’emblema de l’entitat amb productes de les parades

Per . Actualitzat el

Els Mercat Central i el Mercat de Torreforta han commemorat aquest divendres el Dia Mundial de la Creu Roja, a través de la reproducció del conegut emblema i el nom de l’entitat, elaborat amb alguns dels productes que es poden trobar habitualment a les diferents parades dels mercats municipals de Tarragona.

L’empresa de mercats i l’entitat assistencial mantenen una estreta relació de col·laboració. Des de l’inici de l’emergència sanitària, els mercats impulsen un recapte solidari d’aliments destinats a abastir a les entitats del tercer sector com la Creu Roja, que atenen les necessitats de les persones més vulnerables i que en les darreres setmanes han vist incrementat el número de peticions assistencials.

Per elaborar el logo i nom de l’entitat s’han utilitzat productes com botifarra negra, musclos, albergínia, pebrots vermells, hamburgueses, carn per estofar o peix per fer sopa. Tots els aliments s’han destinat al recapte solidari impulsat pels mercats, en col·laboració amb Serveis Socials.

El 8 de maig se celebra el Dia de la Creu Roja a tot el món, en honor a la data de naixement de Henry Dunant, fundador de l’entitat el 1863.