El Nàstic dona per finalitzada la temporada 2019-2020

Durant els pròxims dies el club presentarà la campanya d’abonaments

Per . Actualitzat el

El Gimnàstic de Tarragona comunica a tots els socis i aficionats que l’actual curs esportiu es dona per tancat després de conèixer la resolució de la Real Federación Española de Fútbol. Una decisió adoptada seguint les recomanacions del Ministero de Sanidad i el Consejo Superior de Deportes.

L’entitat grana ha considerat des del primer instant que l’única premissa innegociable és la salut de totes les persones que intervenen en l’espectacle que ens brinda el futbol; des dels protagonistes que intervenen dintre del terreny de joc, així com els socis i aficionats que donen el seu suport des de la graderia. L’escenari sanitari actual impedeix el correcte desenvolupament de l’esport i tot el que comporta la pràctica del futbol.

El Gimnàstic de Tarragona espera que aquesta crisi sanitària es vagi esvaint al més ràpidament possible per retrobar-se amb els seus socis i aficionats, als quals anima a continuar complint les indicacions i consells dels organismes pertinents durant l’estat d’alarma, així com les recomanacions que s’indicaran periòdicament en les pròximes setmanes.

Des de l’entitat s’han previst diferents línies d’actuació socials i econòmiques pensant en el soci, sobre aquest desenllaç esportiu. Durant els pròxims dies, un cop la RFEF i el CSD comuniqui els protocols a seguir en l’inici del curs vinent i les condicions d’assistència als estadis en els partits oficials de la temporada 2020-2021, el club presentarà la campanya d’abonaments tenint present que hi ha sis partits oficials de la temporada 2019-2020 que el soci no ha gaudit al Nou Estadi, que seran compensats en la propera temporada 2020-2021.

L’àrea esportiva del Nàstic 2020-2021 ja està treballant per fer un gran equip que identifiqui a tots els nastiquers. Uns futbolistes molt competitius per la categoria de bronze del futbol nacional i així deixar enrere aquest curs esportiu on no s’han assolit els objectius marcats a l’inici, tot i les deu jornades pendents de disputar. Amb unes bases sòlides aconseguides durant l’any i amb més d’un 80% de la plantilla amb contracte en vigor, l’equip tornarà a la feina amb més energia per preparar l’inici de la propera temporada quan les autoritats sanitàries ho permetin.